Utsultet på snø
Skarejernet skjærer seg sakte inn i snøen under oss. Snøen er hard, hard som is. Vi er to som deler på et par skarejern, uten dem ville vi vært fortapte. Det bannes og det slites, ikke en gang skistaven vil igjennom den harde snøen. Opp skal vi likevel, for i natt har det dumpet, og det ligger hele 5 cm pudder og venter på oss.
Mer av Meråker
Tilbake i skisenteret som på 90-tallet ble kåret til Norges nest beste av en gjeng misunnelige svensker.
Et ærlig forsøk på ei monumental renne
Jeg har lenge vært nysgjerrig på hvordan det ser ut rundt Ågottind om vinteren. Og om renna under eggen er kjørbar på ski. 10. mars var tiden inne for å finne det ut.
Den smittsomme pudderfeberen
Vinkler vi argumentene våre til fordel for det vårt indre pudderfeber-termometeret aller mest har lyst til? Hvorfor er det så vanskelig å tenke rasjonelt når forholdene er på sitt beste?
Kortreist nytelse
Sentrumsnær bratt skikjøring, attpåtil i glissen skog og med en utsikt som gjør at du vil sette deg ned å nyte kakaoen – der har du Volda i et nøtteskall. Vi tok skiene med oss og la søndagsturen til Hestehornet.
Norsk storeslem i Sverige
I helgen ble det arrangert svensk mesterskap (SM) i frikjøring for juniorer i Funäsdalen, og de norske kidsa gjorde det svært bra.
#dnf i Twin Peaks
Snøen uteblir og Troms er et eneste stort Twin Peaks akkurat nå: Alle er tilsynelatende vennlige og småhumoristiske, men faenskapen og mørket gror under overflaten. Når snøen legger seg tykt på rimfrost skal den ikke bare fordrive mørket, men også drive noen randonister inn i ørske. Det vet man mye om i Norges skredhovedstad Tromsø.
Gledespatruljen i Sogndal
Et par dager på Fjellsportfestival med videreutdanning på Togga, nybrottsarbeid i Gunvordalen og en gledespatrulje med blå parykk.
Europas råeste randokonkurranse?
Lars Erik Skjervheim blogger frå ein av verdas råaste lagkonkurranser i skialpinisme.
...i bakgården til Terje Tysland.
Jeg debuterte i Røldal Freeride Challenge med ei haukråk, som det heter der jeg kommer fra.
Harde bud mellom slagene på jobb i Zermatt.
Det er gøyalt å være på jobb på frikjøringskonkurranser i Alpene når konkurransen blir utsatt på gru ...
En gammel klassiker fra Jon K. Garmo.
Syklinga, ikke syklisten, i Åre er rett og slett steinbra (med unntak av Shimanoleden, som er bajs).
Ble litt filming i fjor, da det var mye bra føre (akkurat som i år men da ble det mindre film).
Røa ved Trysil er en av Norges fineste padleelver.
Annonse