– Jeg er i overkant motivert

TOPPTURFEBER (EP1): I den aller første episoden av Toppturfeber skal vi bli bedre kjent med frontfigur Bård Smestad og høre mer om hans uvanlig sterke dragning mot fjellene.
«SLAPPER AV»: Bård Smestad innrømmer å ha problemer med å forstå hva folk mener når de skal være hjemme og «slappe av». Bilde: Christian Nerdrum

Bård Smestad (47) er ikke frontfigur av Toppturfeber på grunn av sin uovertrufne faglige kunnskap om fjell og sikkerhet. Ei heller fordi MSP, Field Productions og TGR vil ha ham på rollelisten i sine nye filmer. Bård er en ganske vanlig mann fra Trondheim med et normalt talent for skikjøring og god forståelse for snø, fjell og utstyr. Det som skiller ham ut, og som gjør at han er blitt frontfigur i den nye serien Toppturfeber er hans uvanlig sterke motivasjon til å komme seg ut på tur. 

Bård vier stort sett all sin ledige tid til å komme seg ut. I fjor var 47-åringen på 52 uker på tur – på rad, innimellom jobb som programvareutvikler i Kongsberg Gruppen.

SE OGSÅ: – Ingen vaksine mot dette

LES OGSÅ: Kodeordet (en blogg og hvordan du får en venn ut av sofaen og ut på ski)

– Ja, jeg ser jo at jeg er i overkant motivert i forhold til alle jeg kjenner, uttaler Bård i det første innslaget.  

Videre skal vi se hvordan han klarer å prioritere fritiden sin så sterkt som han gjør, vi skal høre om hvorfor han ofte drar alene på tur, om skikjøring med lykt, utstyrstanker og butikkbesøk m.m.  

Annonse
Annonse
Annonse