DUGNAD: Magnus Tveito i dugnadsarbeidet. Foto: Vegard Breie

Nå kan du sykle Hillbilly Bike Park

Gjengen i Ål har pusset opp gamle løyper, og åpner i tillegg en helt ny til helga.

– Vi har pusset opp og gitt løypen som går rundt gården i Hillbilly Bike Park en skikkelig makeover. Dette er en leken parkløype som passer for de fleste, sier daglig leder i Hillbilly MTB, Magnus Tveito.

For til helga kan du nyte heisbasert sykling i Ål. Tveito har sammen med flere lokale ildsjeler og de andre i Hillbilly MTB jobbet på spreng for å få et sykkeltilbud klart. Det har resultert i én virkelig stor nyhet.

– Den store nyheten til helga er åpning av stien "Dengis Khan" som slynger seg ned i skogen fra toppen av Ål skisenter og inn i parken. En fantastisk morsom sti med doserte svinger, hopp og dropp.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

NY LØYPE: Slik ser den nye løypa ut.

Heisen på Ål Skisenter kjører i helga - lørdag og søndag fra kl. 11-17. I tillegg vil heisen være åpen under Hillbilly Huckfest 28.-31. juli, og 20.-21. august og 14. oktober. Du må med andre passe på å få syklet nå dersom muligheten ikke skal gå fra deg.

Dersom du vil unngå parkkjøring finnes det derimot nok av tilbud for deg også i kommunen, ifølge Tveito.

– Om man er mer interessert i å sykle på sti så finnes det fine muligheter for det fra toppen av skisenteret. "Primen" er en av flere runder på Primhovda som anbefales. Nydelig singletrack, flott utsikt og morsomme nedkjøringen fra både Rosengardshovda og Primhovda. Primen kan og linkes til "Lett på tå" som tar deg mot "Skurhovda" og syklingen på Myking.

Forøvrig finnes flere tilbud i helga: 12 muligheter for deg som vil sykle i helga

Vil du se mer av Ål-stiene? Stipatruljen besøkte Ål nylig:

Se også video fra Skurhovda her:

 
 
VIS KOMMENTARFELT
Annonse
Annonse
Annonse