SOMMERGUIDE: I den nyeste utgaven får du vite hvordan du fyller en sommer full av aktivitet. Her sykler for eksempel Knut Myking. Foto: Vegard Breie

Nå er sommeren her!

I den nyeste utgaven av Fri Flyt får du, blant mye annet, en komplett guide til en aktiv sommer.

Selv om skisesongen er på hell de aller, aller fleste stedene i landet er det definitivt ikke slutt på kule aktiviteter. Sykkelsesongen har såvidt begynt, og både padling, surf og skatesesongen går inn i sine beste måneder.

I den nyeste utgaven av Fri Flyt, sommerutgaven, får du blant mye annet godt lesestoff en komplett guide til hva du kan fylle sommeren med. 

Utgavens hovedprofil er padlelegenden Flemming Vatne (49), intervjuet av Fri Flyts Tore Meirik. Få dager etter at bladet ble i trykk stod Vatne for denne prestasjonen, som kan sies å være en av tidenes padleprestasjoner:

49 år er ikke et hinder for @morkelmannen #håkalandsfossen #fd

Et innlegg delt av Martin Vollen (@boatermart)

– Flemming er en sann legende, og utvilsomt en av de råeste oldboys´ene i verden – uavhengig av idrett. Jeg skal innrømme at jeg lurte på om jeg smurte litt tykt på da jeg skrev om han, men noen dager etter deadline beviste han at jeg muligens heller smurte på alt for lite. Da var 49-åringen (!) på sin første padletur for året (!) i elva Mår i Telemark. I over ti år har padlestjerner fra hele verden, folk i sin beste alder og i toppform, stått og vurderte det jeg tror heter Håkalandsfossen. Ei svær sklie som ender i et voldsomt høyt dropp. Her er det stein overalt, og null rom for feil. Opp gjennom mange år har så å si alle verdens beste elvepadlere i tjueåra psyka ut her. Men så dukka altså Flemming opp, noen dager etter deadline, og padla monsterfossen så perfekt det er mulig, sier Meirik, som lar seg imponere tar store ord i munnen om prestasjonen:

– Spør du meg er dette noe av det råeste som har skjedd innen elvepadling. Garantert det råeste i klassen for folk som er ett år unna 50-årsdagen. Selvsagt gjort uten hjelmkamera, sponsorer, fotografer, filmere eller noe sånt, den eneste dokumentasjonen gjorde Martin Vollen og Mathias Fossum med telefonene sine.

Men selv om det er tungt fokus på sommeraktiviteter i magasinet får skikjørere også en solid mengde lesestoff. Vi har blant annet prøvd den nye gondolen i Loen, kjørt sommerski i Stryn, og vi har kjørt ski i Sør-Amerka. I tillegg har vi testet liggeunderlag, syklet gjennom California og intervjuet Paula Voldner.

Coverbildet er denne gangen tatt av Vegard Breie, som fanget Trond G. Hansen i Frognerseteren i Oslo:

Abonnenter har allerede fått utgaven i postkassa. Ønsker du å få kommende Fri Flyt-nummer før de havner i butikkhyllene? I tillegg til tilgang til abo+ og skitest.com? Da bør du bli abonnent i dag!

Se noe av det du kan glede deg til her:

 
 
VIS KOMMENTARFELT
Annonse
Annonse
Annonse