BADING: Både shorts og ingenting er obligatorisk i sommeren. Foto: Dag Oliver

8 klesplagg du må få brukt i løpet av sommeren

Fra shorts til forkle - her er åtte klesplagg du må få brukt i løpet av sommeren.

1. Flip-flops

Sandaler som knepper mot hælen for hvert steg du tar er verdens deiligste fottøy. Brukes så ofte du kan – og det er ikke så ofte i kalde Norge. 

2. Shorts

Shortsmoten varierer stadig, men så lenge du unngår sånn kort friidrettsløpeshorts som egentlig er en slags slapp Speedo-truse, så går det fint. 

3. Forkle

Obligatorisk når du griller. Den artigste typen har bilde av en naken person på, sånn at det ser ut som griller uten å ha på klær. 

4. Forkle

Obligatorisk når du mekker sykkel. Den artigste typen har masse lommer til småverktøy og mikroskopiske deler som vanligvis forsvinner mellom terassebordene dine. 

5. Caps

Hva slags caps som er trendy skifter hele tiden, men så lenge det er en caps, så går det bra. Eventuelt solskjerm hvis du er fra USA eller Sverige. Pannebånd hvis du spiller i Dire Straits. 

6. Caps

Helst gammel og utvaska med reklame for et 70-talls rockeband på. Funker ikke hvis den skal se gammel og utvaska ut, men egentlig er splitter ny fra en trendbutikk. 

7. Ingenting

Bad naken. DET er deilig det. 

8.Funksjonelt fottøy 

Klatresko, skisko, elvepadlesko, joggesko, fjellsko, anmarsjsko, cowboystøvler, gummistøvler, barbeint, stegjern – samme det, så lenge du får gjort noe gøy med (eller uten) sko på. 

 
 
VIS KOMMENTARFELT
Annonse
Annonse
Annonse