– Nå skal DU bli bedre på ski!

DEN PERFEKTE SVINGEN (TEASER): Med Norges antatt best skolerte frikjørere i førersetet er det klart for programserien der du skal lære deg å kjøre skikkelig bra på ski.
SKIPOLITI: Eirik Finseth aksepterer ikke skrensing i bakken, med mindre det er strengt tatt nødvendig. Bilde: Christian Nerdrum

Å bli utlært på ski er en umulig oppgave, men du kan bli flinkere. I programserien «Den perfekte svingen» skal Fri Flyt gå dypt inn i tematikken skiteknikk. Her er det bare å følge med, for over åtte episoder blir det knallhard trening med temaer som bryter ned teknikken i biter og gjør deg til en dyktigere og mer bevisst skikjører.

- Velkommen til Den perfekte svingen. Programmet der DU skal lære å kjøre bedre på ski, så det ikke bare er på parkeringsplassen du ser ut som en tusenlapp, introduserer Finseth og setter dermed an tonen for hva som er i vente. 

EIRIK FINSETH
Når skiinstruktøren heter Eirik Finseth, kan en godt si vi er i trygge hender. Finseth har en lang karriere bak seg med portkjøring på høyt nivå. 33-åringen var en av Aksel Lund Svindals argeste konkurrenter, men gikk lei av fartsdresslivet og omskolerte seg til frikjører. Det tok ikke lang tid før den teknikk-sterke oppdølingen ble lagt merke til, sponset og invitert til diverse photoshoots. Høydepunktet er nok foreløpig en rolle i Field Productions Supervention, og siden han ikke er blitt noe mindre «feg» (dialekt-ord mye brukt på Oppdal) på ski, blir han også å se i oppfølgeren…

Annonse
Annonse
Annonse