Til salgs
Selger et par av årets nykommer på Freetour markedet. Kjøpt i desember, brukt 3 dager i anlegg og 3 dager på topptur.

Denne skoen er et mirakel av en topptursko! 54 grader friksjonsfri gåmodus, 120 i flex rating og bare 1420 gram! Dette er versjonen under toppmodellen, men med en mer kjørerettet innerstøvel og PU i skaftet istedenfor Grilamid. Dette gjør skoen litt tyngre og taper 10 flex poeng fra storebroren, men gjør den til en, om enn ikke like bra så bedre, kjøresko med mer progressiv flex og støtte om leggen.

Skallet kan formes og selv om lesten er 98mm til å begynne med skal den kunne strekke seg helt til 104mm for å få plass til mer normale føtter! Her har du muligheten til å få en sko som tilpasser seg dine føtter og ikke andre veien!

Skoen selges utelukkende fordi jeg har noen kuler på helen som det ironisk nok ikke gikk ann å tilpasse.

Om kilder ønskes kan en ta en titt på blistergearreview som skryter høyt av skoen: http://blistergearreview.com/gear-reviews/2017-2018-atomic-hawx-ultra-xtd-120!

Boosterstrappen som følger med er kjøpt på VPG og er av typen Booster Expert&Racer neon orange. Som VPG skriver: "Elastisk boosterstrap som erstatter de eksisterende, rigide powerstrapsene som kommer med alpinstøvlene dine. Booster-stroppen sørger for en hinsides tight passform i skaftet, men gir etter når skoene blir utsatt for et slag. Dette fører til en mye bedre fleks i skoen og leggen får mindre vondt.

Gir overlegen fleks i skoene
Enkel å bruke
Enkel å montere"

Nypris hos antonsport for skoene var 6299 og boosterstroppen 899, så her er det mange penger og spare!
Kontakt meg
Jumpinjack

90123972
Logg inn for å sende PM til Jumpinjack

Tromsø

4250,-

20. februar 2018 14:17

Annonse
Se også
Figgjo
Selges
Trondheim
Solgt
Harstad
Solgt
Trondheim
Solgt
Tromsø
Solgt
Tromsø
Solgt
2940 Heggenes
Selges
Kongsberg
Selges
Oslo
Selges
Oslo
Selges
Annonse
Annonse