Solgt
Jeg selger min pent brukte SnowPulse guide 45L skredsekk. Sekken er i veldig god stand. Den har aldri vært utløst. Det følger med luftpatron.

Det er en veldig god og praktisk tursekk, med en veldig god airbag. Airbaggen går rundt hode og nakke for å beskytte mot støtskader.

Sekken har god plass til alt du trenger på en dagstur, her får du alt du trenger inni sekken, inkludert hjelm. Den kan også komprimeres veldig bra dersom du har lite i sekken, og fungerer dermed også fint til heisbasert skikjøring. Den har gode festemuligheter for ski, isøks med mer. Skiene kan festes på sidene av sekken, og den har avtagbart snowboardfeste. Den har også festereimer under sekken.

Den har opplegg for drikkepose a la Camelbak, med innvendig lomme for posen, og gjennomføring og feste på reimen for slangen. Den har en utvendig lomme i topplokket, og en liten lomme på undersiden av lokket for nøkler o.l. Den har glidelåsåpning i siden for god tilgang til utstyret, og en praktisk lomme på baksiden for spade, stang m.m. Det er to praktiske lommer på hoftebeltet.

Kan sendes, men kjøper betaler porto.

Mer informasjon her:
http://www.healthandcare.co.uk/outdoor-sports-games/snowpulse-lifebag-45l-avalanche-airbag-system.html
Annonse
Annonse